práce z domova a levné nákupy


Novinky

06.11.2011 11:32

 

Novinka, která Vás bude jistě zajímat

Od září  2011 je na trhu nová firma ESSENS, která uvedla na trh prvních 30 nejprestižnějších a nejžádanějších parfémů podle statistik v mezinárodním obchodě.

 

ESSENS je společným výsledkem tvůrčí činnosti mnoha profesionálů v oborech výroby kosmetiky, výživových doplňků a síťového marketingu.

ESSENS v září 2011 uvedla na trh kvalitní parfémy vytvořené z těch nejlepších vonných esencí, které potěší vaše smysly a další novinky stále přicházejí. Mezinárodní tým pečlivě vybíral ty nejvhodnější vonné kompozice od jednoho z předních světových dodavatelů parfémových esencí. Z těch vzniká na území České republiky konečný produkt – parfém, který je balen do kvalitních flakonů z italských sklářských dílen s dlouholetou tradicí.

Výroba na území ČR probíhá v závodě s certifikací pro výrobu kosmetiky a farmaceutických výrobků. Umožňuje neustálou kontrolu kvality produktů a výrobu podle nejpřísnějších předpisů a norem Evropské unie.



—————

Zpět


Novinky

06.11.2011 11:44

INFO

  Zaregistrujte se zcela ZDARMA a VYDĚLÁVEJTE 11.10.2011 18:12 Staňte se distributorem firmy Essens a vydělávejte! Za každý prodaný parfém máte provizi 110Kč! Navíc si můžete pod sebou vybudovat síť distributorů, ze kterých budete mít provize! Jsou zde  provize...

—————