práce z domova a levné nákupy


PODNIKÁNÍ NA KLÍČ

06.11.2011 17:30

 

 
.Najeďte s námi na nový životní styl. Essens-esence života, Essens-podnikání na klíč... Klíč k úspěchu - Klíčem je sponsorovo ID-10008266, které zadáváte při registraci.
Registrace je ZDARMA. Vyplňte sponsora 10008266 ...

Česká republika: https://www.essens.cz/register.php
Slovensko: https://www.essens.sk/register.php

VYPLŇTE Č: KOORDINÁTORA (SPONZORA) - 10008266

Essens je novinka, která Vás bude jistě zajímat. Od září 2011 je na trhu nová firma Essens, která uvedla na trh prvních 30 nejprestižnějších a nejžádanějších parfémů podle statistik v mezinárodním obchodě.

Firma Essens teprve vzniká a každým dnem se posouvá dopředu, a to mílovými kroky. Jsme na začátku nového byznysu a to je, co se týče možností výdělku, to nejlepší. více info najdete na www.essens.cz

Základem jsou vůně špičkové kvality. Ze začátku jich bude 30 ( 20 dámských a 10 pánských) a v následujících měsících se rozšíří dalších 30 vůní. Celkem jich bude 60.

Vůně mají luxusní flakonky, ale běžné ceny. Dámské i pánské vůně jsou 50ml, nejprodávanější dámské budou i 15ml. Navíc každá vůně je po smíchání veškerých konzistencí měsíc odleželá, tudíž je zde zvýšená kvalita vůně (nemá takový ten alkoholový "ocas", je intenzivnější a déle na člověku vydrží). Počet vonných esencí je 20%. Cena nákupní je výrazně nižší než cena prodejní - 395Kč. Jako členové nakupujete levněji, za členskou cenu.

V následujících měsících firma své portfolio bude rozšiřovat o krémy, sprchové gely, šampony, atd.. V následujícím roce bude i řada přípravků pro domácnost tzn. For Home, Make-Up. A navíc půjde i řadou potravinových doplňků. Např. velmi kvalitní 100% aloe, cena za 1litr nás jistě mile překvapí.

 

—————

Zpět